Deutsch

Wordle: Deutsch

domingo, 10 de febrero de 2013

WORDLE bei 4t ESO

Aquesta activitat l’he duit a terme amb els alumnes de 4t ESO. El contingut que s’ha treballat ha estat el de les professions que ells havien estudiat a la lliçó precedent. He trobat que era molt adient ja que el tema actual està força relacionat amb l’anterior i aprofitant un vídeo que he trobat a la xarxa he decidit refrescar i reactivar coneixements previs. He explicat breument a l’alumnat que veurien de dues a tres vegades aquest vídeo en el qual un periodista entrevista diferents persones i els pregunta per la seva professió. Bé, l’experiència amb el wordle ha estat molt enriquidora tant pels alumnes com per mi ja que és una eina innovadora i motivadora alhora. Ells havien d’anotar totes les professions que escoltaven en el vídeo i després havien de crear un núvol de paraules amb aquesta aplicació. El resultat ha estat realment reeixit.

Finalment he triat els núvols que m’han semblat més complets i els he penjat.



Seht euch das Video gut an und hört gut zu. Ihr sollt mit der Hilfe von wordle alle Berufe, die ihr anhört, aufschreiben. Viel Spaß dabei!!!



Aquests són els núvols de paraules que he triat d'entre tots els que s'han fet.
            Autorinnen: Sara Álvarez und Michelle Capó                                                                                                              Super, gut gemacht!!!

Wordle: Berufe Wordle: :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario